Folk, altså!

Først vil jeg si TUSEN takk for alle kommentarene og mailene og alt etter forrige innlegg! Jeg ble kjempeglad, og det føles faktisk litt lettere allerede, bare fordi det jo faktisk er så mange som bryr seg. Så kanskje jeg kan overleve et semester til. Jeg vet enda ikke, men det føles som om det kanskje kan gå! Dessuten har min nye store drøm blitt å bestige Mt. Fuji neste sommer etter at vi er ferdige her, så da er det jo bare å stå på, bokstavelig talt. Min mest umiddelbare drøm er å bli ferdig med eksamensukehelvete og møte Wictoria for å spise blekksprutblekkis på fredag! Wuhuu!

Over til noe helt annet og ikke så veldig emo. I dag vil jeg nemlig dele noe jeg synes er ganske morsomt! Nemlig ord folk har søkt på på Google o.l. for å ende opp her på Japanlando. Noen søker normale ting som “Japan blogg” og ender opp her inne, mens andre har søkt på ting som har så lite med Japanlando å gjøre at jeg nesten ikke kan skjønne hvordan de har endt opp her inne. Noen må jo også bli så sykt skuffet over hva de finner her, herregud. Håper å finne svaret på verdensproblemene og så får de bare opp bloggen til en emo jente i Japan med ADHD. Jeg ville blitt skuffet. Uansett! Her er noen av favorittene gjennom tidene:

 • kan man se sorg på røntgen
 • stygge fisker
 • halloween kjøttboller
 • norges nasjonaldyr
 • akvarie kake
 • akvariums fjell
 • drømmer om jordskjelv
 • en dag i halloween på 115 ord
 • er det lov å dra ut på byen i kostyme
 • franske makroner er ikke noe godt
 • hosting bra eller dårlig
 • intelligent ungdom
 • jeg er blå på foten min uten at jeg har skadet meg eller noe
 • kinesiske ordtak om kirsebærblomsten
 • lånekassen idioter
 • papsen kjendis
 • posten sender ting jeg ikke har bedt om
 • romkamerat stjeler mat
 • sjømannslege sjekker hiv
 • svinehjerne
 • treffe japanske jenter

Litt dårlig norsk ute og går, men men. Det er mye rart man kan si om disse søkekriteriene, men det som først slår meg er at har ikke nordmenn lært hvordan man skal søke på internett?? Noen av disse søkekriteriene gir jo ingen mening. Et under at de fikk treff i det hele tatt. Dessuten er det mange som søker på “barnevognmafiaen” og havner her inne, og jeg lurer alltid på om det er felles barnevognhatere, eller om det er personer som håper på å joine barnevognmafiaen. Hat-kommentarene kan vel tyde på det første alternativet. Noen andre som får besøk av personer som har søkt på merkelige ting på sin blogg?

Tags: ,

12 kommentarer til “Folk, altså!”

 1. Benedicte says:

  “jeg er blå på foten min uten at jeg har skadet meg eller noe” “kan man se sorg på røntgen” wtf xD

  Det er så spennende å se på hva folk søker. Mine er ikke halvparten så morsome som dine, men personlige favoritter hos meg er : “famous norway stuff” “wicked defying gravity lighting”og random russsisk(?) “ретро-платья”

  Men det jeg ikke skjønner er når jeg søker på disse tingene så kommer ikke akkurat min blogg opp. oO

  blekksprutIS?? D: det hørtes… interessant ut. <,<

  jaa jeg kan allerede se deg på toppen av Mt Fuji, viftende med et Hello Kitty flagg som du selsagt må drasse med deg opp for å kapre fjellet i Kittys navn eller noe i den dur, det blir bra! :D

  • Karro says:

   Ja, det er noe galt med folk, det er alt jeg kan si XD

   Jeg likte wicked defying gravity lightning, da! Og jeg bruker også å prøve å søke på det folk har søkt for å komme til Japanlando, men av og til finner jeg det bare ikke. Men av og til får jeg det ikke opp på google.com, men hvis jeg går på google.no eller de andre norske søketjenestene blir det liksom treff nr 1. Skjønner ikke helt, jeg.

   Jaa, jeg vet ikke om det blir blekksprutis, men noe rart blir det slik at vi kan filme/ta bilde av reaksjonene til hverandre og BLOGGE om det. Det er jo viktigst av alt!

   Jammen jeg skal bestige Mt. Fuji, altså :D Det føles på en måte som om joggingen min har et mål, og det er å bli i bra nok form til å komme meg opp på Fuji uten å dø ^_^ Det andre målet er å kunne gå rundt hele Yamanote line. Jeg er raaar.

   • Benedicte says:

    Nei jeg skjønner det ikke heller, jeg kan ikke huske å ha skrevet noe om wicked defying gravity lightning akkurat. oO

    ja du kan bli den første nordmannnen som kommer joggende opp til toppen
    av fuji-san. Ny guinness rekord! :DD

 2. Wictoria says:

  Lol! Jeg har samme domme greia;

  P ring
  Lukket øye
  Hufsa
  Luremus
  Japaner
  Sokker
  Morsomme apekatter
  Miina (LOL?)
  Makrell i Tomat
  klippe hår på rhodos
  lese avisen baklengs
  kleppmelk

  Lol sier jeg bare

  En gang søkte noen; Wictoria blogg to kjærester

  • Karro says:

   HAHA man kan jo lure på hva det er vi egentlig skriver om for å få sånne treff, da XD

   En gang var det noen som hadde søkt Wictoria Japan Blogg eller noe sånt og endt opp hos meg også o:

   Det nye super-søket for i dag er “poser+aktiviteter+barn”… Lurer på hva den personen holder på med, egentlig.

 3. Ingrid says:

  Åh, vet du, jeg har faktisk ikke sjekket søkeordene før, men jeg gjorde det nå da…
  “spise kameler”, “iran på sykkel”, “vigelandsparken skulptur av en gammel kvinne og en liten gutt i trærne”, “den lille kloden ida”, “köttbulle-tradisjonen”. Eh. Random.

  Lykke til med den blekksprutblekkisen. Oppdater oss på hvordan den var. Jeg vil i det hele tatt vite litt mer om disse smakene D: Er de søte, liksom? Og hva mer finnes? Bacon? Ost? Reke? Jeg grøsser litt. Men jeg synes min egen gløgg-idé var ganske bra da, tenk for en nam is det hadde vært!

  Og jeg forventer bilder fra toppen av Mt Fuji til sommeren altså! Akkurat når er det du skal være ferdig? :)

  • Karro says:

   HAHAHA likte dine ord, altså! Spesielt spise kameler. Nam. Minner meg om Krishna, av en eller annen grunn. Samme gjør Iran på sykkel. HM.

   Ja, altså, når vi spiser blekksprutis er det jo bare for å dokumentere det :D Og ALT finnes, hvor vidt de er søte kommer an på smaken. Når jeg spiste, var det salt-is? Så var den ikke søt i det hele tatt, enda det så ut som vanlig vaniljeis. Det er sære greier. Og tror de hadde reker, ja!

   Jeg håper kameraet mitt tåler trykket på toppen av Mt. Fuji, må undersøke det. For målet med alt jeg gjør er jo å ta bilder av det ^_^ Jeg skal være ferdig her siste uka i JULI, så det blir nok bare å pakke, løpe opp på Mt. Fuji og kaste seg på flyet hjem for å begynne neste semester på UiO. Sukk, jeg som hadde så lang sommerferie i fjor… Karma…

   • Ingrid says:

    Vel, jeg HAR jo faktisk spist kamelkjøtt i Australia, så kanskje det var noe om det…? Jeg aner ikke. Og noen av de andre søkeordene ga liksom mening, men hadde overhodet ingenting med det jeg skriver om å gjøre.

    Jeg synes at du burde sette deg som mål å prøve ALLE smakene! Herregud, hvorfor gidde å spise ordentlig mat, når man bare kan spise is med ordentlig-mat-smak? Men jeg lurer på om de tilsetter noen næringsstoffer også. Jeg mener, skal man spise is med fiskesmak burde de jo iallfall tilsette litt omega 3 og sånn… Helse-is! Vet du, jeg tror det er en ganske genial forretningside. “Pinga’s is-diett”. Også kan vi markedsføre den til Japan (for der liker de jo åpenbart slikt), og du kan være min markedsføringssjef. På japansk. Liksom.

    Men ooooooooh, juli? Det er ganske sent da. Kanskje tilogmed så sent at jeg kan klare å faktisk komme meg dit? Ohoho, det hadde vært fantastisk da (for meg, vet ikke om du hadde likt å hatt meg der i eksamenstidene. Men det bryr jeg meg ikke om!) Jeg må sjekke flybilletter fra Melbourne til Japan… For da kunne jeg dra Melbourne-Japan-Florida-Toronto-England-Tromsø. Det er jo på veien!

    • Karro says:

     HAHA stemmer, men likevel. Når det er helt tatt ut av sammenheng bare virker det så merkelig. Jeg har jo skrevet om både sorg og røntgen, men sammen blir det bare så… ja XD Ja.

     Jeg vil prøve alle, men de hadde type 20 fryseskap med små isboksen, så da tror jeg jeg måtte levd på is en stund, ja! Jeg tror ikke det er så sunt, nei, for tror ikke de bryr seg så mye om næringsstoffer i Japan. Men på Life solgte vi en periode sjokolade med tilsatt omega 3! Men… når vi delte ut smaksprøver på den endte det med at de fleste løp ut av butikken for å spytte den ut/kaste opp og så kom de tilbake for å kjefte. Så… vi droppa det. Men det kan jo være Pingas is-diett slår an her, ja! De spiser jo… mye rart.

     Juli er ganske ganske sent, ja :/ Men det er BARE å komme på besøk, selv om det er eksamenstid! Du ser jo hvordan jeg tilbringer denne eksamenstiden HEHE neida… Og det er jo faktisk på veien. Du kan være med på Mt. Fuji! Sammen med kameraet mitt, for det klarer visst lufttrykket der oppe helt fint. Er visstnok verre med mennesker…

 4. ida says:

  Hei!

  jeg er super fan av bloggen din^w^

  Men var ikke du fra oppland en plass?
  Er du i Norge nå?

  Digger deg ^w^
  skulle ønske jeg også var i Japan!

 5. Xiao Wang says:

  Hallo! Drev og så gjennom arkivet ditt og snublet over denne posten nå. Det kan faktisk hende at “svinehjerne” er min feil; jeg sa at jeg hadde spist det på en post om rar mat du hadde :)

  Det slår meg også at folk ikke er så flinke til å søke. “jeg er blå på foten min uten at jeg har skadet meg eller noe” – da har du ikke egentlig så god peil på hvordan man bruker en søkemotor. Men det hørtes jo ikke noe koselig ut, så håper de fant det de lette etter. Jeg likte også “intelligent ungdom”, jeg lurer veldig på hva vedkommende håpet å finne.